Muhtarlar adına konuşan Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Köprübaşı Mahalle Muhtarı Fikret Can, yeniden Serdivan Belediye Başkanlığı görevine seçilen Alemdar’ı tebrik ederek 31 Mart seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Yusuf Alemdar’a bugüne kadar Serdivan’da yapılan hizmetlerin yanı sıra muhtarlara verdiği destekten dolayı da teşekkür eden Fikret Can, vatandaşların taleplerinin değerlendirilerek en hızlı şekilde çözüme kavuşturulması noktasında Başkan Yusuf Alemdar’a günün her saati ulaşabildiklerini belirterek Serdivan’a hizmet yolunda koordinasyon içerisinde hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.

“Sorumluluğumuzun bilincindeyiz”

31 Mart seçimlerinin ardından görevlerine başlayan muhtarları tebrik ederek yeni dönem için başarılar temennisinde bulunan Başkan Alemdar ise; kendilerine yüklenen sorumluluğun bilincinde olduklarını dile getirerek, “Serdivanımıza daha güzel hizmetleri birlikte kazandırmak için daha çok çalışacağız. İnsan odaklı hizmet anlayışımızla çalışmaya devam edeceğiz. Bunu her zaman olduğu gibi yine milletimizle ve onlardan aldığımız güçle, hep birlikte yapacağız” dedi.

Muhtarlarla her zaman fikir alışverişinde bulunmaya ve birlikte hareket etmeye devam edeceklerinin altını çizen Alemdar, “Muhtarlarımızın da katkılarıyla tüm mahallelerimize en güzel hizmetleri birlikte kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.