SYKD Başkanı Kırık açıklamasında; terörün acımasız ve kanlı yüzünün Başkent Ankara'da bir kez daha gösterildiğini belirterek, “Milletimizin huzur ve güvenliğini hedef alan alçak saldırıyı, terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyor ve lanetliyoruz.” dedi.

Açıklamasında, hain saldırıların milletimizi asla pes ettiremeyeceğini vurgulayan Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık, ülkemizin kalkınmasından, hızla ilerlemesinden korkanlar, şunu iyi bilsinler ki, Türk Milleti dün olduğu gibi bugün de yarın da teröre ve teröristlere hiçbir zaman pirim vermeyecektir. Milletimiz, masum insanlarımıza yönelik alçak saldırılara karşı birlik ve beraberliğini daha güçlü bir şekilde muhafaza edecektir. Şimdi birlik zamanıdır, bizi yıkmak ve bölmek isteyenlere karşı tek yürek olma zamanıdır” dedi.

SYKD Başkanı Kırık açıklamasının son bölümünde, Ankara’daki hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diledi.