AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Aralık ayı Birim Başkanları Toplantısı parti toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Birim başkanları ve başkanlıkları olarak her ay yapacağımız etkinlikleri önceden planlamalıyız. Her birim başkanlığı aylık olarak yapacakları çalışmaları belirlemeli, bunu bir rapor halinde sunmalıdır” dedi.

Başkan Ak, “Teşkilatlarımızın çalışması ve güçlenmesi ancak birim başkanlıklarımızın aktif olarak çalışması sonucunda gerçekleşir. Gündemdeki konular hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmeli, onların isteklerini şikâyetlerini düşüncelerini dilek ve temennilerini dinlemeliyiz ve bunları rapor haline getirmeliyiz. Son zamanlarda ülkemize yapılan saldırıları göz ardı etmemeliyiz. Bir olmalı, iri olmalı, diri olmalıyız. 2023- 2053- 2071 hedeflerimize ulaşmamamız için içeride ve dışarıda yapılan planları kurulan kumpasları bozmalıyız. Ortadoğu’da güçlü bir Türkiye olması ülkemiz üzerinde emelleri olan dış güçleri endişelendirmektedir. Tüm İslam birliğini bozmak, dünya üzerindeki barışı yok etmek ve buradan kendilerine bir pay çıkarmak isteyenler şimdi de Kudüs üzerinden plan yapmaktadırlar. Filistin’i hiç bir zaman yalnız bırakmadık ve asla bırakmayacağız. Bir kişinin ağzından çıkan sözlerle bir ülkenin başkenti değişemez. Hele söz konusu Kudüs ise. Her zaman söyledik yine söylüyoruz, Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir" dedi.

Gerçek yüzleri

Başkan Ak sözlerini, "Her fırsatta demokrasiyi ön planda tuttuklarını iddia edenlerin, gerçek yüzlerini apaçık bir şekilde bir daha görmüş olduk. Trump ve onun gibilerinin, onun zihniyetindekilerin görüşlerini tanımıyor ve derhal bu yanlış düşünceden dönmelerini umut ediyoruz. Kendi akıllarınca aldıkları bu karar uluslararası hukuk ve ilgili BM Kararlarının açık bir ihlalidir. Hatırlanacağı gibi Kudüs’ün İsrail tarafından ilhakı uluslararası toplum ve BM tarafından reddedilmiştir. Son zamanlarda yine ABD tarafından organize edilen ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı itibarsızlaştırmak için servis edilen yalan belgeler ve beyanlar ile ülkemizi zor duruma sokmaya çalışanlar, her zaman olduğu gibi ülkemizin düşmanları ile kol kola girmişlerdir. Ülkemizin gelişmesini, büyümesini, güçlenmesini istemeyenlerin Millet olarak tüm tuzaklarını bozacağız” şeklinde konuştu.