AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik’in yanı sıra belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da katıldığı programda; Sakarya Meslek Yüksek Okulu Hakla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Özel Öğretmenim Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri, Serdivan Bosna Sancak Derneği üyeleri ve bölge sakinleri; çınardan ıhlamura, at kestanesinden katalpaya kadar farklı türde fidanları toprakla buluşturdu.

İlk fidan Başkan Alemdar’dan
85 fidanın toprakla kavuşarak hayat bulduğu sosyal sorumluluk projesinde, ilk defa ağaç dikmenin mutluluğunu yaşayan minik öğrenciler ağaç dikimi konusunda bilgilendirildikten sonra ilk fidanı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’la birlikte dikti.
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, belediye olarak sosyal sorumluluk projelerinde amaçlarının daha geniş kitlelere ulaşmak ve onları da bu projelere dahil etmek olduğunu ifade ederek, “Bugün öğrencilerimizden, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize, muhtarlarımızdan, meclis üyelerimize kadar güzel bir gaye için toplandık. Toprağa diktiğimiz bu fidanları sadece bir ağaç olarak değil, geleceğimize, yarının Serdivanına birlikte attığımız baki bir imza olarak görüyoruz” dedi.