Beyköy Belediyesi ile Hak İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası arasında kadrolu belediye işçilerini ilgilendiren bir yıllık toplu sözleşme imzalandı. Beyköy Belediyesi Hizmet Binasında düzenlenen imza törenine, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ve işçi temsilcisi katıldı. Toplu iş sözleşmesine göre, Beyköy Belediyesi’nde çalışan kadrolu işçilerin, ücret, ikramiye, yemek yardımı, yakacak yardımı, aile yardımı, öğrenim yardımı, gibi mali ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı.

“Elimizden gelen bütün desteği sağlıyoruz”

Emek kavramının insan hayatında en kıymetli unsur olduğuna vurgu yapan Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir; “Yaptığımız çalışmalarda Beyköy Belediyesi ile birlikte hareket ederek, sorunların çözümü noktasında önemli adımlar attık. Elbette emek kavramı insan hayatındaki en kıymetli unsurdur. Bizlerde bu anlayışla hareket ederek işçilerimizin hakları konusunda elimizden gelen tüm desteği sağlıyoruz” dedi.

“Hayırlı uğurlu olsun”

Törende konuşan Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç sözleşmenin tüm işçilere hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Kılıç; “Görevde olduğumuz süre zarfında her zaman işçilerimizin ve emekçilerimizin hakları konusunda ciddi hassasiyetler gösterdik. Beyköy Belediyesi olarak günümüzün ekonomik koşullarını göz önünde bulundurarak imkânlarımız ölçüsünde en iyi iyileştirmeleri sendikamızla görüşerek yaptık. Bu vesile ile ben bir kez daha sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek sendika temsilcilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.