Otelin Spa işletmecisi, Dream Spa-Fitness firmasının sahibi Çağlar Kahramanoğlu, Sakarya basınını özel ilgi göstererek ağırladı. İstanbul’da birçok otel spa merkezini de işleten, Sakarya’da da BW Premier Sakarya’nın Spa merkezini, Dream Spa Fitness Markası ile işletmeye başlayan deneyimli Spa Merkezi işletmecisi Çağlar Kahramanoğlu basın mensuplarına, tesisin tanıtımını yaparken çalışmalarını 3 ana başlıkta topladıklarını ve bunların spa, fitness, beauty olduğunu belirtti.
 
SPA’da; ıslak alan kullanımları olarak havuz, jakuzi, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı, şok duşu ve masaj odaları mevcut olup thai, bali, isveç, aroma terapi, antistress, shiatsu vb. gibi tüm dünya masajları yapılmaktadır. Bunun dışında Türk hamamında kese köpük masajları, vücut peelingleri gibi hizmetler de verilmektedir, ifadelerini kullandı.
 
Kahramanoğlu; FITNESS merkezinin fitness ve pilates stüdyosu olmak üzere iki bölümden oluştuğunu,merkezde fitness, cardio, pilates, body building, kişisel koçluk (personel training ) hizmetleri verildiğini belirtti. Bunun yanında BEAUTY bölümünde ise yüz bakımı, vücut bakımı, manikür - pedikür, epilasyon, bay - bayan kuaför hizmetleri bulunmaktadır, dedi.
 
Dream Spa-Fitness Merkezinde keyifli vakit geçiren basın temsilcileri ardından tesisin önemli bir markası olan David People  KingBoss Restoranında tekrar bir araya gelerek sohbet edip unutulmaz bir akşam geçirdiler.
 
Best Western Premier Sakarya Oteli Genel Müdürü Mehmet Yüce; “Sakarya’mıza yakışan ve ihtiyaç duyulan birçok hizmetin verildiği otelimizde yine Sakarya’mıza yakışır bir hizmeti başlatmış bulunmaktayız. Otelimizdeki tüm birimlerimiz tamamlanmış olup kusursuz ve eksiksiz bir şekilde misafirlerimizi ağırlıyoruz. Tüm misafirlerimizi Dream Spa-Fitness Merkezimizle de tanışmalarını bekliyoruz” ifadesini kullandı.