Yaptığı yardım faaliyetler ile gönüllere giren Beşir Derneği çalışmalarını sürdürürken, Sakarya İl temsilciliği tarafından gönüllüler buluşması düzenlendi. Semerkand Kültür Merkezi’nin yeni binasındaki Toplantı Salonu'nda gerçekleşen buluşmaya Genel Başkan Fatih Sarıyar, 8. Bölge Müdürü Fatih Yıldız, Semerkand Vakfı Başkanı Erdinç Bora, TÜMSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Bora, İl Hayrat Başkanı Zekeriya Derman, Beşir Derneği Akyazı Başkanı Yaşar Baştan ve 250 üye ile gönüllüler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ve Beşir Derneği Sakarya İl Temsilcisi Latif Demir ve yönetiminin ev sahipliğini yaptığı buluşmada ikramlar yapılırken, derneğin faaliyetleri de anlatıldı. Sakarya İl Temsilcisi Latif Demir, bugüne kadar yapılan çalışmaları ve yeni dönemde planlanan faaliyetleri anlattı. 8. Bölge Müdürü Fatih Yıldız ve Semerkand Vakfı Başkanı Erdinç Bora yeni dönem hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Buluşmada öncelikle gönüllüler ve hayır severlere teşekkür ederek sunum gerçekleştiren Beşir Derneği Genel Başkanı Fatih Sarıyar, “Ümmet-i Muhammed için çok çalışmalıyız. Osmanlının 600 yıl dünyaya hükmetmesinin altındaki en önemli faktör insani yardımlardır. Bizlere düşen ise bunu devam ettirmektir. İnsanların kalbine yardımlar ile gireriz, yüzleri ancak öyle güldürebiliriz. Dünya’da yaşanan sıkıntılar nedeniyle mazlum coğrafyalardaki Ümmet-i Muhammed'in son kalesi Türkiye’dir. Bu bilinci yaygınlaştırmalıyız. Herkes bizi bekliyor, elimizi uzatmalı ve gönlümüzü açmaya devam etmeliyiz” dedi.

Yine gönüller yapmaya devam edeceklerini belirten Genel Başkan Sarıyar, mazlumların umudu olmaya, ihtiyaç sahibine el uzatmaya, mahzun yüzlerde tebessüm oluşturmaya devam edeceklerini belirterek, Sakarya’nın gönüllere giren faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyledi. Başkan Sarıyar, Sakarya İl Temsilcisi Latif Demir ve yönetimi ile gönüllülerini örnek çalışmaları nedeniyle tebrik etti.