Pamukova ilçesinde, 8 aylık hamile olan eski eşi Neslihan Çelik’i silahla vurarak öldüren, sezaryenle anne karnından alınan bebeğin de ölümüne neden olan Osman S. Hendek’te de bir kişiyi vurdu. Osman S.’yi yakalamak için emniyet güçleri alarma geçti.

Pamukova İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde tabancayla eski eşi tarafından vurulan 38 haftalık hamile Neslihan Çelik ambulansla kaldırıldığı Pamukova Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karnındaki bebek ise Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde sezeryanla anne karnından alında. Yaşatılması için büyük mücadele verilen bebek de yaşam mücadelesini kaybetti.

Eski eşi ile karnındaki bebeğin ölümüne neden olan Osman S. ise olaydan sonra kaçmayı başardı. Polisin tüm aramalarına rağmen bir türlü bulunamayan Osman S. dün gece de Hendek ilçesinde, hasmı Vedat G.’yi silahla vurarak yaraladı. Osman S. bu olaydan sonra da izini kaybettirmeyi başardı.

Polis ve jandarma, anne ve bebeğinin ölümüne neden olan, bir kişi de yaralayan Osman S.’nin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.