Hendek Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü ile koordineli olarak Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan, Hendek Uludere 2. Etap Rekreasyon çalışmaları kapsamında yol genişletme çalışmalarında, yerlerini vererek destek olan vatandaşlarla, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü kahvaltıda bir araya geldi.
Kahvaltıya, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Abdullah Bozalan, Fen İşleri Müdürü Kamil Menteş, Plan ve Proje Müdürü Tunahan Kuru, Gelirler Servisi Müdürü Hasan Dikmen ve mahalle sakinleri katıldı.

“Hendek’in ufku açılmıştır”
Osmanlı Çadırında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Püsküllü, Hendek Uludere 2. Etap Rekreasyon Projesi kapsamında yapılan çalışmalar sırasında göstermiş oldukları işbirliği ve hoşgörüden dolayı teşekkür ederek, “ Mahallenizde yapmış olduğumuz çalışmalarda sizlerin desteği ile inşallah en kısa sürede çalışmalarımız tamamlanacak. Orada sosyal donatılar da düşünüyoruz, vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte oturabileceği keyifli vakit geçirebilecekleri yerler yapacağız. Hendek ilçemiz hak ettiği yerlere geldi. Bizden önceki Belediye Başkanımız yapmış olduğu çalışmalarla Hendek’in ufkunu açmıştır. Biz de o ufukta çalışmalarımızı aksatmadan yapıyoruz. İnşallah orada mutlu bir şekilde yaşarsınız” dedi.

Teşekkür belgesi
Konuşmanın ardından, Başkan Püsküllü, Rekreasyon Projesi kapsamında, çalışmalar sırasında, vatandaşların göstermiş olduğu hoşgörü ve desteklerinden dolayı teşekkür belgesi verdi.