Arifbey Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve daha öncesinde atıl okul bahçesi olan 2690 metrekare yüzölçümlü park alanında, Park ve Bahçeler Müdürlüğünce mevcut ağaçlar korunarak hazırlanan proje doğrultusunda zemin iyileştirme, sert zemin, toprak zemin, elektrik tesisatı, aydınlatma tesisatı, otomatik sulama tesisatı ve çim serme işlemleri tamamlandı.

Yeni parklar ve yeşil alanlar oluşturmak için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirten Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte tüm parkların bakım ve onarım çalışmalarını yaptıklarını vurguladı.

Başkan Karakullukçu; “İlçemize yeni bir park kazandırmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Yaptığımız düzenlemelerle birlikte atıl olan okul bahçesini mevcut yeşil alanı ve ağaçlarıda koruyarak park alanına çevirdik. Vatandaşlarımızın temiz hava alabileceği, stres atabileceği, eş ve dostla sohbet edebileceği bir alan oluşturduk. Çalışmalarımız tamamlanma aşamasına geldi. Belediye Park’ımızın ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.