BAŞSİAD Başkanı Barış Arat, bugüne kadar Kocaeli’nde yaptıkları projelerle adından söz ettiren BAŞSİAD’ın, Sakarya’da da farkını kısa süre içerisinde göstereceğini söyledi.

Dernek üyelerinin bir kısmının da işyerleri bulunan Sakarya’da şubeleşme çalışmalarının başladığını ifade eden Arat, “Önümüzdeki hafta Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A.Akgün Altuğ’u da ziyaret ederek, dernekleşme yolunda ilk adımı resmi olarak atmış olacağız” dedi.

Dernek üyelerinin Sakarya’daki işyerlerini ziyaret edip, yönetim kurulu toplantısı yapan BAŞSİAD Başkanı Barış Arat ve yöneticiler, ilk olarak üyeleri Cake Station’un Serdivan şubesini ziyaret etti. Dernek yönetimini kapıda karşılayan marka sahibi Çetin Vuraloğlu, konuklarıyla yakından ilgilendi. Cake Station’un yükselişinden bahseden Vuraloğlu, ardından ise dernek yönetimine teşekkür etti. Dernek yönetiminin ikinci durağı ise Anatolian Zaika’nın sahibi dernek üyesi Senem Göktaş’ın işyeri oldu.

“Biz artık buradayız”

Hem üyelerinin Sakarya’daki işyerlerini ziyaret eden hem de ‘Biz artık buradayız’ mesajı veren BAŞSİAD yönetimi, önümüzdeki hafta da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret edecek.