Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı ve ilçelerin Oda Başkanlarının da eşlik ettiği ziyarette Valilik Şeref Defterini imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Sakarya’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Vali Ahmet Hamdi Nayir’e yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileyip, misafirperverliklerinden dolayı da teşekkür ettiler.

İlimize dair görüş alışverişinde bulunulan ziyarette TÜRK-İŞ Başkanı Atalay, aslen Sakaryalı olmasından dolayı bir nevi ev sahibi olduklarını belirterek, şehir hakkında tanıtıcı bilgiler de verdi.

Sanayi, tarım ve turizm alanındaki yatırımlarla adından söz ettiren Sakarya’nın potansiyelini çok önemsediklerini ifade eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, bu potansiyelin daha da verimli olması adına çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ülkemizin en önemli iki sivil toplum kuruluşunun başkanlarını makamında ağırlayan Vali Ahmet Hamdi Nayir, hem sanayici ve işverenlerin hem de işçilerin temsilcilerinin Sakarya’da bulunmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, ziyaretleri için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve TÜRK-İŞ Başkanı Atalay’a teşekkür etti.

Ziyaret sonrası Vali Nayir, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve TÜRK-İŞ Başkanı Atalay ile birlikte Serdivan ilçesinde bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ziyarette bulundu. Burada öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Nayir ve Başkanlar, daha sonra sınıfları gezerek öğrenciler ile bir süre sohbet ederken, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu okulun anı defterini de imzalayarak yapımında emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti.