Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün katılacağı programlar için gittiği Sapanca’da bir dizi temaslarda bulundu. Sapanca Muhtarlar Derneği Başkanı Barış Yılmaz’la görüşen Başkan Ekrem Yüce, bölgedeki esnaflara da hayırlı işler temennisinde bulundu. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’in de eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Ekrem Yüce, Sapanca’nın gelişimi için ilçe belediyesi, muhtarlar ve tüm vatandaşlarla birlik içerisinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

"İş birliğimiz hizmetlere yansıyor"
Başkan Ekrem Yüce, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına rağmen yatırım ve hizmetlerin aksamadan devam ettiğini ifade ederek,
“Çok şükür güçlü sağlık altyapımız, fedakâr sağlık çalışanlarımız ve milletimizin sağduyusuyla salgınla mücadelemizi başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Tüm dünyada yatırım ve hizmetlerin durduğu bir dönemde hamdolsun Sakarya’mızda kısa süreli aralıklarla çalışmalarımızı hayata geçiriyor. Yeni hizmetlerimizde çalışmalarımızı başlatıyoruz. Sapancamızda da geride bıraktığımız 22 aylık süreçte pek çok yatırım gerçekleştirdik. İnşallah ilçemizin gelişimi için Sapanca Belediyemiz, muhtarlarımız, tüm kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde hareket etmeye devam edecek, hemşehrilerimizin yaşam standartlarını artıracak adımları kararlılıkla atacağız” dedi.