Her fırsatta halkla iç içe olan Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer ilçede ayda bir kez Halk Meclisi Toplantılarını gerçekleştirerek halkın sorun ve isteklerini dinleyecek.

Halkın talep ve katılım durumuna göre belediye meclis salonu yâda Sapanca Belediyesi AVM çok amaçlı salonunda ayda bir kez gerçekleştirilecek olan Halk Meclisi Toplantılarına Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin tam kadro yer alarak vatandaşlardan gelen istek ve taleplere cevap verilecek.

İlçenin cazibesini artırmak, yaşanabilir, örnek bir turizm, eğitim ilçesi oluşturmak için çalıştıklarını kaydeden Başkan Yılmazer, “İlçemizin önceliklerini ve halkımızın beklentilerini bilerek yola çıktık. Halkımızla sürekli istişare ederek, ihtiyaçları belirliyoruz. Biz ilçemizi halkımızla birlikte yöneteceğimizin sözünü vermiştik. Tüm ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze katarak ve hemşerilerimizle el ele vererek, ilçemizin çehresini değiştirmek için çalışıyoruz. İmkânlarımızı, gücümüzü ve enerjimizi Turizm Cenneti ilçemizin güzel insanlarına hizmet için harcayarak, 29 mahallemizin belediye hizmetlerinden eşit bir şekilde istifade etmeleri için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bu kapsamda ayda bir kez gerçekleştireceğimiz Halk Meclisi Toplantılarını gerçekleştirerek Sapanca’yı vatandaşlarımız ile birlikte yöneteceğiz” dedi.