Ak Parti Adapazarı Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, İslam’ın mesajlarını Müslümanlara ulaştıran, güzel ahlak, doğruluk, huzur ve güvenin timsali olmasından dolayı, kendisine Muhammed’ül Emin sıfatı bahşedilen; Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.)’in kutlu doğumunu milletçe idrak ettiklerini söyledi.

Başkan Varol, ’’Allah (C.C.), Kur’an-ı Kerim’de, ‘Ey Muhammed, biz seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdik’ buyurarak, O’nun sadece insanlar için değil, âlemler için de bir rahmet olduğunu açıkça ifade etmiştir. Peygamber efendimiz de bize; Allah’a iman ederek, bağlanmayı, sevmeyi, emanetine sahip çıkmayı, yetim ve kimsesizlere kol kanat germeyi, kimseyi incitmemeyi, birbirine güven duymayı ve yararlı insan olmayı tebliğ etmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle, bu yılki ana teması ‘Güven Toplumu’ olan Kutlu Doğum Haftasını en samimi duygularımla tebrik ederken, Sevgili Peygamberimizin Livaülhamd Sancağı altında buluşmamızı Yüce Rabbim’den niyaz ediyor, bu vesileyle tüm hemşerilerime ve milletimize sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.