AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, ortak değerlerimize ve uygarlığımızın şekillenmesine büyük katkıda bulunarak, tarihe ve insanlığa mâl olmuş bir lideri, Mustafa Kemal Atatürk'ü yetiştiren bir milletin mensubu olmaktan büyük onur duyduğunu ifade etti.

Varol mesajında, “Düşünceleri, başarıları, eserleri, ileri görüşlülüğü, barış yanlısı tutumu, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem ile dünyanın en itibarlı liderlerinden biri olan Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşı'nın ardından kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin büyüklüğünü yansıtması bakımından azami önem arz etmektedir.
Türkiye’nin özellikle son 15 yıldaki reformlarla geldiği seviye, milletimizin, çalışkanlığının ve en iyiye ulaşma arayışının bir ürünüdür. Önünde aydınlık bir gelecek uzanan Türk milleti, geçmişten gelen ortak duygularını, birlik ve beraberliğini, arttırarak, ilerlemesini devam ettirecek, Allah’ın izniyle ülkesini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma başarısını gösterecektir. 
Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 78.yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlık mücadelemizin kahramanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun şahsında kahraman silah arkadaşlarını ve canlarını vatan uğrunda feda eden aziz şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bu vesileyle tüm hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.