Uzunçarşı Derneği yetkililerinin de hazır bulunduğu programda çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Esnafımızın daha iyi şartlarda hizmet sunabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Uzunçarşı’da devam eden çatı söküm çalışmalarımız kapsamında esnafımız herhangi bir mağduriyet yaşamayacak” diye konuştu.

"Sorun yaşamadık"

Büyükşehir, Adapazarı Belediyesi ve Uzunçarşı esnafının işbirliği ile tarihi adada önemli adımlar atıldığını da açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu, “Kısa süre önce Uzunçarşı’da talihsiz bir gelişme yaşandı. Yaşanan olayda herhangi bir can kaybının olmamasına şükrediyoruz. Bölgede derhal çatı söküm çalışmalarına başladık. Esnafımız çalışmalar ile ilgili ayrıntılı bilgilendirildi. Hamdolsun herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Esnafımıza gösterdikleri duyarlılık için bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

tocoglu_uzun_carsi_inceleme2.jpg

"Standandı yükselecek"

Başkan Zeki Toçoğlu açıklamalarının devamında şöyle konuştu; “Bölge esnafımızın daha iyi şartlarda hizmet sunabilmesi adına Büyükşehir Belediyemiz eliyle ana caddedeki dükkânların girişlerinde geçici önlemler alınacak. Bu şekilde esnafımız ticaret hayatına daha iyi şartlarda devam edebilecek. Biz esnafımızın mağdur olmaması için azami bir çaba gösteriyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde tarihi adada başlatacağımız dönüşüm çalışması ile bölge esnafımız daha iyi standartlarda hizmet sunacak” ifadelerini kullandı. 

tocoglu_uzun_carsi_inceleme3.jpg