Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Belediyesi’ni ziyaret etti. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile birlikte yeni hizmet binasını gezen Başkan Zeki Toçoğlu, modern hizmet binasının bölgenin artan hizmet kalitesini karşılar nitelikte olduğunu belirtti. Başkan Toçoğlu, “Serdivan’a yakışır, bölgenin yükselen çıtasına layık bir hizmet binası gerekiyordu ve tam zamanıydı. Başkanımız, bölgeye ve Sakarya’ya yakışır çok güzel bir hizmet binası yaptı. Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’ı tebrik ediyorum.

Hayırlı olsun inşallah. Başkanımız göreve başladığı günden beri Serdivan’a her gün bir şeyler katan çalışmaları ile kendisini fark ettiriyor. İnşallah, yeni hizmet binasında da çalışanları ile birlikte Sakarya’mıza çok güzel hizmetler sunacaklar. Allah mahcup etmesin, hayırlı hizmetlere vesile kılsın inşallah” ifadelerini kullandı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise, “Bu beldenin her metrekaresinde izi olan ve her zaman yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın desteğini her zaman hissettik ve yine destekleri ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.