Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, köylere daha fazla hizmet götürmek için çalıştıklarını söyledi.

Belediye meclis salonunda yapılan toplantıya, mahalle ve köy muhtarları da büyük ilgi gösterdi. Başkan Ahmet Soğuk, muhtarların vatandaşlarla belediye arasında köprü olduklarını söyleyerek, “Son çıkan Büyükşehir Belediye Yasası ile birlikte artık köylerimize Büyükşehir Belediyesine bağlı olarak hizmet götüreceğiz. Ferizli Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın da görüşlerini alarak, köylerindeki eksikleri öncelik sırasına göre gidereceğiz. Bundan sonra ilçemizde hangi hizmet varsa, köylerimizde de aynısı olacak” dedi.

Köylerde yaşanan sıkıntıları iyi bildiğini dile getiren Başkan Ahmet Soğuk, “Önce İl Genel Meclisi üyeliği ardından ise AK Parti İlçe Başkanlığı yaptım. Şimdi ise Belediye Başkanı olarak görev yapıyorum. Bu nedenle sizlerin yaşadığınız sıkıntıları iyi biliyorum. Büşükşehir Yasası ile birlikte bu sıkıntılarınızı sona erdireceğiz. İleride herhangi bir sorun yaşamayacağınızı da bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

Başkan Soğuk ayrıca, Ramazan ayına sayılı günler kala, ilçedeki tüm camilerde temizlik yapıldığını da belirterek, Ramazan ayının tüm Müslümanlara hayırlı olmasını diledi.