AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Kurt, meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcılarının da katıldığı iftar programında, eski ve yeni mahalle muhtarları, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten’in misafiri oldu.

Belediye Başkanı Özten, Meclis üyeleriyle birlikte misafirlerini karşılayarak masaları tek tek gezdi ve davetlilerle sohbet etti.

İftar yemeğinde yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik ve beraberliğin güçlendiği ay olduğunu ifade eden Başkan Özten, “Ramazan ayının sonuna yaklaştık. Tabi bunun hüznü içerisindeyiz. Rahmeti ve bereketi ile geldi, tekrar kavuşmak nasip olur inşallah. Sizler bu ilçe için emek sarf etmiş, güzelleşirken gelişmesine katkı sunmuş kişilersiniz. Hepimizin ortak hedefi, insanlarımızın daha mutlu, daha huzurlu yaşayabileceği bir ilçe inşa etmek. Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevcut projeleri tamamlamak adına işe koyulduk. devam etmekte. Yapacağımız yeni projeler için de gerekli altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Siz değerli muhtarlarımıza programımıza katılım sağladığınız için ve bugüne kadar ilçemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda görevi sona ermiş olan muhtarlara plaket takdim edildi.