Bayram mesajında, birlik ve beraberliği gösterme imkanı veren bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadığımızı belirten SYKD Başkanı Necmettin Kırık, On bir ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini Sakarya’da birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını ifade etti.

SYKD Başkanı Kırık; “Bayramlar, insanların birbirleriyle kaynaştığı, birlik, paylaşma ve hoşgörünün güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bayramdır. Bu vesileyle İslam aleminin, milletimizin ve Sakarya’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyoruz” dedi.

Bayramlaşma 1.Günü Saat 13.00’de

Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık, 33. Geleneksel Bayramlaşma programının bayramın 1. günü 04 Haziran salı günü saat 13.00'de SYKD Otağında yapılacağını belirterek, tüm Sakaryalıları keşkekli bayramlaşma programına davet etti.