AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümünde İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı’nı ziyaret etti. Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette emniyet teşkilatının teröre karşı aldığı önlemler konuşuldu.

Türk Polisinin her zaman özverili şekilde vatana hizmet ettiğini belirten İl Başkanı Kılıç, “Vatandaşımızın hak ve özgürlüklerini koruma görevini üstlenen emniyet teşkilatımız, sorumluluk bilinciyle her zaman devletimizin güvenliğini sağlama gayretinde çabalamıştır. Ülke olarak zor dönemlerden geçtiğimiz bugünlerde sorumluluk bilinciyle çalışan polisimizi, İl Emniyet Müdürümüz Osman Babadağı’nın şahsında tebrik ediyor ve teşkilatın 171. Kuruluş Yıldönümünü bir kez daha kutluyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Babadağı ise, “Emniyet teşkilatlarımız ülkemizin her bölgesinde terörü bitirmeye yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. Türk polisi vatandaşların can ve mal güveliğini koruyacak, suçluların ensesinde olacaktır. Bu vesileler ile ziyaretlerinden ötürü AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ve yönetimine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.