İl Başkanı Fevzi Kılıç ve beraberindeki heyet, Baro Başkanı Abdurrahim Burak’ı tebrik ederek, görevinin hayırlı olmasını dileğinde bulundu. AK Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Baro Başkanı Burak, Sakarya’ya hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu belirtti.

Baro Başkanı Abdurrahim Burak’ın başkanlığında Sakarya Barosunda yeni bir sürece başladığını ifade eden İl Başkanı Kılıç, “Sakarya Barosunda siz ve ekibiniz ile birlikte yeni süreç başladı. Öncelikle yeni görevinizin adli camiamıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Ortak paydamız olan Sakarya sevdamız için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya, fikir üretmeye ve her zaman haklının yanında yer almaya devam edeceğiz. İl Yönetim Kurulumuzda da birçok avukat arkadaşımız var, her zaman bu camiayı yakından takip eden birisiyim. Avukat arkadaşlarımızın meslek hayatındaki çalışmaları ve gayretini her zaman takdir etmişimdir. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde ilimize hizmet sunmaya, üretmeye ve adli konulardaki altyapı eksikliklerini gidermeye destek olacağız. Biliyorsunuz Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül’ün katılımıyla adli yılın başlaması ile birlikte Sakarya Bölge İstinaf Mahkemesini açtık. Şuanda hemşerilerimize ve il dışından gelen vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Bu tarz yatırımlar Sakarya’mızın bu alanda geldiği noktayı görmesi anlamından büyük önem teşkil ediyor. Adalet Bakanlığımızın en çok yatırım yaptığı illerden birisiyiz. Bununla gurur duyuyoruz. Sakarya’mıza yapılan her yatırıma, her olumlu gelişmenin yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Siz ve ekibinize çalışmalarında başarı temenni ediyor, tekrardan yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Baro Başkanı Burak ise nazik ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Kılıç ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sunarak çalışmalarında ve yerel secim sürecinde başarı diledi.