Muhtarlar adına konuşan Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman birlik ve beraberlik mesajı vererek ilçe muhtarlar olarak Başkan Fevzi Kılıç’ın yanında olduklarını ifade etti. Başkan Süleyman, “Artık seçim bitti, ilçemiz adına ben bu dönemde çok güzel çalışmalara imza atılacağına inanıyorum. Allah yardımcımız olsun” dedi.

“Gözümüz kulağımızsınız”

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, ilçesinin muhtarları ile bir araya geldi. Sakarya Park’ta düzenlenen programda muhtarla buluşan Başkan Kılıç seçim öncesinde ifade ettiği gibi her zaman muhtarlar ile istişareli bir şekilde hareket edeceklerini ifade etti. Kılıç, “Siz muhtarlarımız bizim mahallelerdeki gözümümüz, kulağımızsınız. İlçemizi hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

“Zaman kaybetceğiz”

Konuşmasının devamında kaybedilecek bir gün bile olmadığna vurgu yapan Başkan Kılıç, “Göreve geldiğimiz günden bu yana bir taraftan ziyaretçilerimizi ağırlarken bir taraftanda mahallelerimizdeki sorunlarla ile ilgilenmeye, acil olanları hemen çözmeye çalıştık. Artık zaman kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Tam kadro sahada olacağız” ifadelerini kullandı.

“Ayrı gayrı yok”

Başkan Kılıç, “Hiçbir şekilde ayrı gayrı yok, biz bir aileyiz. Sizler yaptığınız iş ile bizim işlerimizi kolaylaştırıyorsunuz. Eksikleri tepsit ederek, hep birlikte el ele ilçemize birlikte hizmet edeceğiz. Ben tekrardan sizinde görevinizin hayırlı olmasını diliyor hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu. Düzenlenen programa Başkan Kılıç’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Rahmi Şengül, Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörü Ramiz Şengül ve birim personeli katıldı.