AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu camiası ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Kılıç’ın yanı sıra Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, İlçe Belediye Başkanları, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, kulüp yöneticileri, sporcular ve aileleri katıldı.

“Beraberce Mücadele Edeceğiz”
Düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Spor dört harfle şöyle anlatılır; Sistem, Program, Organizasyon ve Rekor. Sizler sahada mücadele ediyorsunuz. Biz ise mücadelemizi sandıklarda veriyoruz. Ancak bu referandum hepimizin mücadelesi olmalıdır. İnşallah hep beraber mücadele edip sandıklardan en yüksek evet oranını çıkaracağız. Gönülden inanıyorum ki bu anayasa değişikliğine sizler de evet diyeceksiniz. Hepinize teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

“Süper Güç Olma Yolunda Büyük Adım”
Başkan Kılıç, “Biz AK Parti olarak girdiğimiz seçimlerin tamamından başarıyla ayrıldık. Zaferler kazandık. İnşallah referandumda da başarımızı sürdüreceğiz. Ancak bu iktidar olma mücadelesi değil; devletimizin süper güç olma yolundaki büyük bir adımıdır. Bu sebeple bunu bir seçim olarak görmememiz gerekir. Referandumda çıkacak evet oyları sonucunda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçeceğiz. Yeni sistem ülkemize güzellikler getirecek” şeklinde konuştu.