Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ın hitabı ile başlayan meclis toplantısı gündem dışı konuşmalar ile devam ederken, 11 gündem maddesinin karara bağlanması ile tamamlandı. Başkan Kılıç konuşmasında 2021 yılında hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı. MHP Grubu adına ise meclis üyeleri Mehmet Ocak ve Nurgül Ada gündem dışı söz alarak konuşma gerçekleştirdi.

Hizmet yılı
Konuşmasına ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi vererek başlayan Başkan Fevzi Kılıç,
“2020 yılını iyisiyle, kötüsüyle geride bıraktık. Devam eden pandemi sürecinde vatandaşlarımıza yönelik sosyal çalışmalarımız ile birlikte 2020 yılı için planladığımız çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Allah’ın izniyle 2021 yılı da ilçemiz için yine hizmet yılı olacak” ifadelerini kullandı.

2 Cadde yenileniyor
2021 Yılında cadde ve sokaklarımızda yenileme çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Başkan Kılıç,
“Cumhuriyet ve Erenler Caddelerimizde alt ve üst yapı çalışmaları için hazırlıklarımızı yapıyoruz. 856 ve 1000 metre uzunluklarında olan iki caddemizi gerçekleşecek çalışma ile estetik görünüme kavuşturacağız. Dilmen Mahallesi Alt ve Üst Yapı Çalışmaları 1. Etap olarak belirlediğimiz 1 caddemiz ve 34 sokağımızda yenileme çalışmaları 2021 yılı içerisinde gerçekleşecek. Alt yapı çalışmaları ile birlikte asfalt ve tretuvar çalışmaları ile Dilmen Mahallemizi yeniliyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Hacıoğlu’nda 2. etap
Başkan Kılıç,
“Dilmen Mahallemizde gerçekleşecek alt ve üst yapı çalışmaları ile birlikte ‘Hacıoğlu Mahallesi Alt ve Üst Yapı 2. Etap Çalışmaları’ da gerçekleşecek. Hacıoğlu Mahallemizde 2020 yılı içerisinde 2 cadde ve 22 sokağımızda alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanmıştı. 2021 yılı içerisinde de inşallah 26 sokağımızda bu çalışmalar gerçekleşecek” dedi.

Şehre yeni giriş noktası
Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin, Anadolu Otoyolu Pekşenler mevkiinde otobandan giriş-çıkışları sağlayacak proje için Karayolları Genel Müdürlüğü'nün ihaleye çıktığını ifade etmesi hakkında konuşan Başkan Kılıç,
“Büyükşehir Belediyemiz kamulaştırma çalışmalarına başlayacaklarını müjdeledi. Projenin kısa sürede bu aşamaya gelmesinde emeği geçen herkese ilçe sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.