Üç günlük Antalya programı sonrasında ayağının tozuyla Pamukovalı çiftçiler, oda başkanları ve mahalle muhtarları ile buluşan Belediye Başkanı Cevat Keser, burada yaptığı konuşmada Başbakan Binali Yıldırım’ın Pamukova halkına yolladığı selam ve muhabbetleri iletti.

Başkan Keser, “Hükümetimiz çiftçilerimizin sorunlarını yakından takip ediyor ve kademe kademe her konuda gerekli desteği veriyor, vermeye de devam edecek. Çiftçilerimizin sorunlarının çözümü için çalışmalar devam ediyor” dedi.



Konuşmasında Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’a iki hususta teşekkür eden Başkan Keser, “Birincisi, Sosyal Güvenlik Merkezinin kuruluşu aşamasında vermiş olduğunuz destek ve yardımlar, ikinci teşekkürüm ise çeşitli nedenlerden dolayı kapanmak üzereyken tekrar faaliyetine devam ettirilen Pamukova Ziraat Odası için.  Malumunuz o günlerde Pamukova Ziraat Odasının başka bir ilçeye taşınması gündemdeydi. Ancak Sayın Bayraktar ile yaptığımız görüşmeler neticesinde odanın, belediyenin tahsis edeceği bir yerde faaliyetine devam etmesine karar verildi. Bu sayede Pamukova Ziraat Odası kapanmaktan kurtarılmış oldu” dedi.

16 Nisan’da yapılacak referandum hakkında da konuşan Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, “Devletimizin bekası, 2023 lider ülke Türkiye için sizlerden güçlü bir Evet istiyorum. Önümüzde bir referandum var. 16 Nisan’da tekrar millet iradesine başvuracağız. İnsanımızı daha mutlu ve huzurlu kılmak için, bölgesinde söz sahibi, dinamik bir ülke oluşturmak için, ekmeğimizi, aşımızı daha da büyütmek için, ülkemizi dize getirmeye çalışan PKK, FETÖ gibi alçakları dize getirmek için evet diyeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemiyle inşallah Türkiye prangalarından kurtulacak ve yeni yeni reformları hayata geçirecektir” şeklinde konuştu.