Başkan Kazan 21 Ekimde yapılacak Baro Seçimlerinde aday olmayacağını açıklamasının ardından şehir protokolüne veda ediyor. Adalet Komisyonu Başkanı M.Sertaç Kesler ve Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun’u makamında ziyaret eden Başkan Kazan görev yaptıkları süre boyunca gösterdikleri ilgi ve destekleri için kendilerine teşekkür etti.

“Adliye binası çekilmez halde”

Başkan Kazan, “4 yıllık Baro Başkanlığı görevim boyunca karşılıklı saygı, samimiyet ve çözüm odaklı bir yaklaşım ile uyum içinde çalıştık. Ülkemizin pek çok Adliyesinde yaşanan sıkıntılara rağmen gösterdiğimiz karşılıklı saygı ve işbirliği sayesinde bu sıkıntıları aştık. Sakarya Adliyesi bu anlamda herkes için örnek bir adliye olmuştur. Umarım bir an önce yeni Adliye Binası da artık yapılır ve adliye çalışanlarımız, hakimlerimiz, savcılarımız, avukatlarımız ve vatandaşlarımız bu çekilmez fiziki şartlar içinde bulunan ortamdan kurtulur.  Çünkü bu binanın artık adliye olarak çalışması imkânsız hale geldi” diyerek Başsavcı Lütfi Dursun ve Adalet Komisyonu Başkanı M. Sertaç Kesler’e teşekkür etti.

“Karşılıklı saygı ve uyum içinde çalıştık”

Diyalog kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Başsavcı Lütfi Dursun ve Adalet Komisyonu Başkanı M. Sertaç Kesler, adalet ve hukuka katkılarından dolayı Başkan Kazan’a teşekkür ettiler ve bundan sonraki süreçte de Baro ile karşılıklı saygı esasına dayanan bir uyum ile çalışma temennilerinde bulundular.