Toplantıya Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve ilçede bulunan mahalle muhtarları katıldı.

Mahallelere yapılacak hizmetler hakkında bilgi veren Başkan İspiroğlu, muhtarların mahalleleri hakkında isteklerini de özellikle not aldı. Muhtarların sorunları hakkında bilgi alan İspiroğlu; “Muhtarlarımıza büyük önem vermekteyiz. Onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Her mahallemize, öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksizin götürmeye gayret ediyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanılabilir daha güzel Karasu oluşturmak. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerle sürekli iletişim halindeyiz. Yapılması gerekenleri biliyoruz ve yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Programda söz alan Muhtarlar Derneği Başkan İsmail Hakkı Topaloğlu ise; “Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz. Bizlere her zaman destek oluyorsunuz ve uyum içerisinde çalışmalar yürütüyoruz. Bu olgu ile kazanan her zaman Karasu olacaktır. Bizlere duyduğunuz güven ve vermiş olduğunuz değerden ötürü size teşekkür ederiz” dedi.