Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeleri ve ilçe teşkilatı mensupları ile birlikte 84 mahallenin tümü için ziyaret programlarını devam ettiriyor. Başkan Mutlu Işıksu, son olarak Büyük Hataplı ve Küçük Hataplı mahallerini ziyaret ederek vatandaşların talep ve düşüncelerini dinledi.

Teveccühe layık olacak çalışmalar

Adapazarı Belediyesi’nin tüm projelerini mutlak surette hayata geçireceğini ve Adapazarı ilçe sınırları içinde hayata geçen tüm çalışmalarda vatandaşların görüşlerinin dikkate alındığının altını çizen Başkan Mutlu Işıksu, halkla birlikte yönetim ilkesi gereğince hareket etmeye devam edeceklerini vurguladı. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin taleplerine hızlı cevap vermek noktasında aktif bir çalışma ortaya koyduklarını söyleyen Başkan Işıksu, “Hemşehrilerimiz bizlere kıymet verdiler ve teveccüh göstererek Adapazarı’mızın yönetimini bizlere emanet ettiler. Ekibimiz, meclis üyelerimiz ve ilçe başkanımız ve teşkilatımızla çok güzel birlik beraberlik örneği sergileyerek gece gündüz gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimizin talepleri ile özel olarak ilgileniyoruz. Tarla yolları, bakım ve temizlik başta olmak üzere ayrıntılı çalışmalar gerçekleştirerek hemşehrilerimizin teveccühüne layık olmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin yüzünü güldürerek onlardan aldığımız destekle hedeflerimizi gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhtarlardan teşekkür

Büyük Hataplı ve Küçük Hataplı Mahalleri Muhtarları Azem Mutlu ve İsmail Çırakoğlu, Başkan Işıksu’nun ilgisinden ve gerçekleştirilen hizmetlerden dolayı Işıksu ve ekibine teşekkür etti.