Hendek’te gerçekleştirilen “İşletmelerde Hijyen Eğitimi” 8. grup eğitimi başarıyla sona erdi.

11-17 Şubat tarihleri arasında Hendek ilçesinde gerçekleştirilen eğitimler, Gençlik Merkezi sinema salonunda yapıldı ve 87 kişi katılım gösterdi.

Eğitimin son günü olan 17 Şubat’ta ise katılımcılara aldıkları eğitim ile ilgili teorik sınav yapıldı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de kursiyerlere sürpriz yaparak onlara yemek ikramında bulundu.

Yemeğe Belediye Başkanı İnci’nin yanı sıra, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Şenay Sakal, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Adapazarı Mesleki Eğitim Müdür Baş Yardımcısı Remzi Kuzgun, Müdür Yardımcısı Mehmet Sandıkçı Veteriner Hekim Bekir Sağır, Eğitmenlerden Elif Mermi, Fatma Yalçınkaya, Işıl Arıkan ve tüm kursiyerler katıldı.

Başkan İnci, bu eğitime önem vererek katılım sağlayan tüm Hendek kursiyerlerine teşekkür etti. Bundan sonra daha sağlıklı ve kaliteli hizmet vereceklerinden şüphe duymadıklarını ve tüm ilçede gıda sektöründe faaliyet gösteren işletme sahiplerinin ve çalışanlarının bu eğitimi almaları için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.