Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, Koronavirüs salgınına karşı yoğun bir mücadele veren sağlık çalışanlarına destek amacıyla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Pandemi Hastanesi ile Toyata Pandemi Hastanesi'nde görev yapan sağlık çalışanlarına bir ziyarette bulundu.

Sağlık çalışanlarına özverili çalışmasından dolayı teşekkür eden Gökdemir; “Başta Sağlık Bakanımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor ve gönülden kutluyoruz. Çünkü bu çok ciddi emek isteyen bir durum. Bu nedenle hep beraber bu virüs salgınına karşı mücadele etmeliyiz. Bilim Kurulu’nun sözlerine mutlaka dikkat etmemiz lazım. Onlar ne söylüyorlarsa harfiyen yerine getirmemiz çok önemlidir" ifadelerini kullandı.

“Koronavirüse karşı titiz ve kararlı mücadele”

Dünyayı tehdit eden Koronavirüs salgınına karşı mücadelede sağlık çalışanlarının büyük gayret sarf ettiğini söyleyen Gökdemir; "Rehavete ve paniğe kapılmadan yapılan resmi açıklamaları dinlemek ve virüse karşı tavsiyeleri titiz bir şekilde uygulamak suretiyle inşallah elbirliği ile bu süreci atlatacağız. Dünyadaki tabloya baktığımızda, şu ana kadar ülkemizde alınan tedbirlerin son derece etkili olduğunu ve sonuç verdiğini görüyoruz. Bunun en büyük nedenlerinden biri şüphesiz halkımızın sokağa çıkmamasıdır. Lütfen bu süreçte mecbur kalmadıkça dışarıya çıkmayalım. Vatandaşlarımızı virüs hakkında bilgilendirerek, gerekli tedbirleri almalarını sağlamak adına büyük çaba gösteren hekimlere ve sağlık çalışanlarına bir kere daha  teşekkür ediyorum" dedi.