Söğütlü Festival alanında gerçekleştirilen iftar yemeğine Ak Parti İlçe Başkanı, Ziraat Odaları Başkanı ve belediye birim müdürleri de katıldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Genç, haziran ayı olağan istişare toplantısının konusunun temmuz ayı sonunda 31 Temmuz 1-2 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Söğütlü Festivali olduğunu belirterek toplantıya başladı. 31.’si düzenlenecek geleneksel Festival hakkında bilgi veren Başkan Hüseyin Genç, muhtarlar ve STK’lar ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Festivalle ilgili yapılan istişare sonrası muhtarlardan mahallelerindeki sıkıntıları hakkında bilgi aldı ve çözüm için ilgili birimlerle talimat verdi.

Belediye Başkanı Genç, toplantı sonunda muhtarlara ve STK’lara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Sizlerle biz, bir olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz problem olmaz. Bizler muhtarlarımızın isteklerini göz önünde bulundurarak mahallelerimize hizmet ediyoruz. Birlik içinde hareket edebilmemiz bu yüzden çok önemli. Allah beraberlik içerisinde daha nice ramazanlara kavuşmayı nasip eylesin, hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.