AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olarak, rekor büyüme hızlarıyla 2023 hedeflerine giden yolda en büyük pay sahibinin, gecesini gündüzüne katan ve alın teri döken işçilerin olduğunu vurguladı.

Varol mesajında, “Nasıl ki, hizmet sektörlerinde ve diğer iş alanlarında emekleriyle bu başarının gerçek sahipleri olan işçiler, daha güçlü bir Türkiye için çalışıyorlarsa; Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı vizyonla, devletimiz de her bakımdan çalışmalarını azim ve kararlılıkla sürdürmektedir. Yıllarca en temel haklarından mahrum bırakılmış işçilerimize, darbe yönetimlerinin yasaklamış olduğu 1 Mayıs'ın, 2008 yılından itibaren Emek ve Dayanışma Günü olarak resmi tatil ilan etmiş ve bu özel günün bir bayram havası içerisinde kutlanmasının yolunu açmıştır. Unutmayalım, en bereketli yağmur, alın teridir.
Bu duygu ve düşüncelerle; tüm işçilerimizin Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, 1977 yılı 1 Mayıs’ında ve çeşitli iş kazalarında hayatlarını kaybeden ve yaralanan bütün işçilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle; çalışan, üreten ve emek sarf eden tüm hemşerilerime sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.