Yanında ol

AK Parti Erenler İlçe Başkanı Beşir Doğrusever ve yönetici arkadaşları Kızılay Erenler Şube Başkanı Ahmet Özgedik’i ziyaret etti. Kızılay Haftası nedeniyle gerçekleşen ziyarette dünyanın dört yanına yardım ulaştıran Kızılay’ın ‘Yanında ol’ kampanyası konuşuldu. Doğrusever kampanyayı sonuna kadar desteklediğini belirterek herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet etti.

Yardım kampanyası

Başkan Ahmet Özgedik “Gerek ülke içinde operasyondan etkilenenlere gerekse güvenliği sağlanan yerlerdeki ihtiyaç sahiplerine daha etkin yardım ulaştırabilmek ve Türkiye'nin merhamet elinin tüm ihtiyaç sahiplerine uzatıldığını göstermek isteyen Kızılay, çalışmalara milletimizi de dahil edebilmek için 'Her Zaman Yanında Ol' sloganıyla ulusal yardım kampanyası başlatıldı" ifadeleri kullanıldı.

Nasıl bağış yaparım?

Kızılay’ın ‘Yanında ol’ kampanyasına destek olmak için, www.kizilay.org.tr web adresinden, bankalardaki Kızılay hesaplarından ve şubeler aracılığıyla bağışlarını ulaştırabilecek. SMS yoluyla bağış yapmak isteyenlerin "HİLAL" yazıp 2868'e mesaj göndererek 10 lira bağışta bulunabilecek. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak isteyenler ücretsiz olan 168 çağrı merkezinden bilgi alıp bağış yapılabilecek.