Sakarya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Ahmet Göktaş, Başkan Dişli’ye okullarına verdiği destek ve katkıdan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.  Okullarında 57 öğrenci 42 personel bulunduğunu ve kaydeden Okul Müdürü Göktaş, “Okulumuzun Abalı Mahallesi’ne taşınmasıyla okulumuzda çevre düzeni, çocuk parkı, basketbol sahası ve spor alanları gibi çeşitli eksiklerimiz bulunuyordu. Bu konuda Adapazarı Belediye Başkanımız bizi yalnız bırakmadı ve desteklerini bizden esirgemedi. Bize çevre düzeni, açık alan spor aletleri, koordinasyon gelişim aletleri biri eksiklerimizin tamamlanmasında destek oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Dişli’ye teşekkür
Okul Aile Birliği Başkanı Ürkiye Denizli de Başkan Dişli’ye teşekkür ederek, “Okulumuzdaki eğitim uygulamasından çok memnunuz. Abalı bölgesine çok tereddütle geldik ama veliler olarak çok memnunuz. 2 öğrenciye bir öğretmen düşüyor. Devletin bize sunduğu imkânlar çok güzel. Süleyman Başkanımız desteği ile çocuklarımız oyun grubu ve spor aletleri bölümlerinde gönüllerince oynayabiliyor” dedi.


“Tek arzumuz”
Okul Aile Birliği Başkanı Ürkiye Denizli, “Okulumuzda ilk ve ortaokul olmak üzere 6-14 yaş grubu arası çocuklara eğitim veriyor. Veliler olarak ortaokuldan sonra çocukların meslek kazanması ve el becerilerini geliştirebilmeleri açısından okulumuzun hemen yanına bir İş Uygulama Merkezi’nin yapılmasını talep ediyoruz” dedi. Başkan Dişli, belediye olarak her zaman ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade ederek,  Okul Aile Birliği’nin İş Uygulama Merkezi talebi konusunda da ilgili yerlerle görüşme yapacağını söyledi. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Dişli, onlarla sohbet etti.