Büyükhataplı Mahalle Muhtarı Azem Mutlu ve köy halkı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye mahalle kahvehanesinde teşekkür kahvaltısı düzenledi. Mahalle Muhtarı ve mahalle halkının kahvaltı davetine katılan Başkan Dişli, kahvaltı sonrası mahalle halkıyla sohbet etti.

Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yol açma, asfalt ve kaldırım çalışmalarına Büyükhataplı ve Küçükhataplı Mahalleleri’nde devam ettiğini kaydeden Başkan Dişli, “İlçemiz sınırlarında asfalt sorunu yaşayan mahalle kalmaması için çalışıyoruz. Bu dönem belediyeye yeni bağlanan mahalleler de dahil ilk etapta 28 mahallede toplam 87 bin ton asfalt atılacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Büyükhataplı Mahallesi’nde asfalt çalışmalarını sürdürürken, Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ise Küçükhataplı’da futbol sahası çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerimizde yollarımız güzelleşiyor” dedi.


“Ulaşım kolaylaşacak”

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli,"Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz bir taraftan kışın ağır şartlarında bozulan yollarda iyileştirme çalışması yaparken bir taraftan da yeni yol açma, genişletme, asfalt ve istinat duvarı yapım çalışmalarını sürdürüyor. Büyükhataplı Mahallesi’nde ulaşımı pratik ve güvenli hale getirecek yeni bir yol çalışması başlattık. Büyükhataplı ve Küçükhataplı Mahalleleri’nde ara sokak ve anayolları asfaltlıyoruz. Asfalt öncesi altyapının tamamı gözden geçirildi, akabinde asfalt öncesi PMT serimi ve zemin sıkıştırma işlemini tamamladık. Attığımız asfalt, kaliteli olması nedeni ile uzun yıllar ihtiyacı karşılayabilecek. Bu nedenle ekiplerimiz asfalt atarken çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor” dedi.