Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli tarafından düzenlenen teşekkür yemeğine, Sakarya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan, Halk Sağlığı Müdür Yardımcıları, Dr. Buket Küçük Ataman, Dr. Mümtaz Seyda, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Hızır Dişli, Şube Müdürleri, hemşireler, tıbbi sekreterler, şoförler, ebeler ve hizmetlilerden oluşan sağlık personeli katıldı.

Yardımlarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür eden Başkan Dişli, “Öncelikle şunu gönülden söylüyorum ki bu ülke buralara hakkıyla çalışan insanların sayesinde geldi ve daha da ileri gidecek. Ben ilçemizdeki tüm engelli ve yatalak vatandaşları arayıp onlara oy kullanma haklarının olduğunu ve eğer isterlerse evlerinden alıp oy kullandıktan sonra tekrar evlerine bırakacağımızı söyledim. Sizden de bize bu konuda yardımcı olmanızı istedik, bizi kırmadınız. Tüm engelli vatandaşlarımızı evlerinden alıp oy kullandıktan sonra tekrar evlerine bıraktınız. Daha dün bu ülkede çalışanına nasıl maaş vereceğim diye düşünen bir hükümet varken şimdi ise hastalarımıza evde sağlık hizmetinin verildiği bir dönemi yaşıyoruz. Dün hayal dediklerimiz bugün bir bir oluyor. Bu hizmetler hakkıyla çalışan ve hizmet eden kişiler sayesinde oluyor” dedi.

baskan_disli_saglikcilarla2.jpg

Dişli ayrıca, “Engelli kardeşimizi bir nevi hayata tutundurdunuz. Onlara ‘Benim böyle bir hakkım var ve bana hizmet edecek yöneticiyi ben kendi irademle seçerim’ mutluluğunu yaşattınız. Sizleri tebrik eder ve yaptığınız işin ne kadar önemli olduğunu bir an bile unutmamanızı rica ediyorum. Aynı hassasiyeti Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de göstermenizi bekliyoruz” diye konuştu. Dişli’ye teşekkür eden Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aydın Erdoğan ise, “Yatalak bir hastayı evinden alıp onu oy kullanmaya götürmek zor bir şey. Biz seçimlerde engelli ve yatalak hastalara onların da seçme hakkı bulunduğunu göstermek için onları oy kullanacağı sandığa götürerek görevimizi yaptık” dedi. 

baskan_disli_saglikcilarla3.jpg