Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Platforma çalışmalarında başarılar dileyerek üretimin ve yenilikçi bakış açısının günümüz ekonomilerinin olmazsa olmazı olduğunu dile getirdi. Altuğ; “Kaliteli üretmek ve ürettiğimizi dünyaya satmak önceliğimiz olmalı. Dünya değişip gelişirken bu değişimlere ayak uydurmaktan öte, dünya ile birlikte bu değişimin öncülüğünü yapmalıyız” dedi. Başkan Akgün altuğ ayrıca, Platform üyelerine 2019 yılı İstihdam Seferberliği hakkında bilgi vererek Sakarya iş dünyasının bu fırsatı değerlendirerek işverenlere ciddi destek sağlanacak olan teşviklerinden faydalanmalarını tavsiye etti.

İş dünyasının yükünü hafifletecek böyle bir uygulamanın ekonomiyi de canlandıracak bir niteliğe sahip olduğunu ifade eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ; “Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız TOBB Ekonomi Şurasında iş dünyasına yeni bir istihdam seferberliği başlatılması konusunda çağrıda bulundu. Bu doğrultuda İstihdam seferberliğine ilimizin aktif bir şekilde dahil olması için gayret ediyoruz. Sakarya’nın bu konuda duyarlılığını göstereceğini ve sizin gibi iş insanlarının bu fırsatlardan yararlanarak hem istihdama hem ekonomiye katkı sağlayacaklarına inanıyorum” dedi.

Özcan Pınar ise üyelerinin daralan pazarda iş potansiyelini ve network ağını artırarak firmalarına katkı ve değer sağlamak amacıyla kurulan Patronlar Platformu’nun çalışmaları hakkında bilgi vererek SATSO ile işbirliği çerçevesinde çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.