Koronavirüs ile mücadele kapsamında Serdivan’da çalışmalara aralıksız devam ettiklerinin altını çizen Alemdar, bugüne kadar tüm personelin özveriyle görev yaptığını ve Serdivan’ın her mahallesinde 7/24 vatandaşların ihtiyaçlarını yerine getirdiğini belirterek, aynı hassasiyetle Ramazan ayında da çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu süreçte Serdivan’da kimsenin yalnız olmadığını, günün her saati tüm ihtiyaçları için Belediyeye WhatsApp iletişim numarasından ya da 444 54 50 çağrı merkezi üzerinden ulaşabildiklerini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar; “Serdivan’da vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bugüne kadar 5 bin 439 ailemize erzak yardımında bulunduk. Toplam 27 bin 599 adet maske dağıttık. Sokak hayvanlarımızı da unutmadık. 722 kg mamayla günlük mama ve su ihtiyaçlarını karşıladık. Ramazan ayı boyunca da kriz merkezimizden çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayram sonrası için normalleşme mesajı vermesinin son derece önemli olduğunu dile getiren Alemdar; “İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettikleri gibi millet olarak çifte bayram yapmayı arzuluyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin, milletimizin, İslam Alemi’nin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ramazan ayı boyunca kendi ürettikleri maskelerin yanı sıra erzak dağıtımına da devam edeceklerini dile getiren Alemdar; vatandaşların tüm ihtiyaçları için günün her saati Belediye’nin sosyal medya hesapları aracılığı ile ve iletişim numaralarından kendileri ile iletişime geçebileceklerini belirtti.