Yeni eğitim-öğretim yılına başlayan tüm öğrencilerin heyecanını onlarla birlikte yaşadıklarını belirten Başkan Yusuf Alemdar; “Okul öncesinden üniversiteye kadar eğitimin her adımında, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için tüm çabamızla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Ülkemizin kalkınmasına, gelişimine ve büyümesine katkı sağlama noktasında eğitimin çok önemli bir etmen olduğunun altını çizen Başkan Alemdar, bu kapsamda hizmete sunulan Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’yle binlerce öğrencinin eğitim hayatlarına katkı sağladıklarını ve bu noktada onlara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Başarının mimarları

Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın eğitimdeki başarıyla gerçekleşeceğini vurgulayan Alemdar; “Bu vesileyle, eğitimin her kademesinde, ülkemizin ve milletimizin geleceğini emanet ettiğimiz, sevgi, sabır ve özveriyle görevlerini yerine getiren tüm öğretmenlerimize de bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında, kıymetli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyor, eğitim-öğretim yılının verimli geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.