AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve yönetimleri Sakarya Muhtarlar Federasyonunu ziyaret ederek Başkan Erdal Erdem ve muhtarlarla görüştü.



İlçe Başkanı Mustafa Ak, Muhtarlar Federasyonu ziyareti sırasında muhtarların 16 Nisan’daki halkoylamasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Başkan Ak,  “Ülkemizin geleceği için çok önemli bir süreç olan, 16 Nisan’daki Halkoylamasında muhtarlarımız birlik beraberliğimiz ve geleceğimiz için halkoylamasında bizlere destek vermişlerdir. Muhtarlarımız mahallelerimizde cumhurbaşkanımızın temsilcileri olarak görev yapmaktadır. Birliğimizin, beraberliğimizin korunmasına milletçe bütünleşmemize katkı sağlayan muhtarlarımız her zaman vatanımız ve milletimiz yararına olan konularda devletimizin yanında yer almıştır. Nitekim halk oylamasında muhtarlarımız bir kez daha güçlü Türkiye için geleceğimizin aydınlık olması için devletimizin yanında olduğunu ispatlamıştır.  16 Nisan halkoylamasında Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine verdikleri desteklerden dolayı Sakarya Muhtarlar Federasyonu nezdinde Erdal Erdem basta olmak üzere tüm muhtarlarımıza şükranlarımızı sunuyorum teşekkür ediyorum” dedi.



Sakarya Muhtarlar Federasyon Başkanı Erdal Erdem, İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, her zaman milletin ve devletin yanında olduklarını dile getirdi. Muhtarların toplumdaki yerine ve önemine değinen Erdal Erdem muhtarlara verilecek olan yetkilerinin çoğaltılması gerektiğini vurgulayarak bu konuda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Erdem, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Adapazarı ilce başkanı ve yönetimine teşekkür etti.