Türk Kızılay’ı Sakarya Şubesi Başkanı Zahit Tiryaki, Kızılay Haftasında böyle bir ziyaret gerçekleştiren AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatına teşekkür etti. Tiryaki, “Duyarlı olmanız ve destek vermeniz bizleri memnun etmektedir. Kızılay olarak Türkiye’de ve dünyada birçok yere yardımda bulunuyoruz” dedi.

Tiryaki, Kızılay tarafından yapılan yardımlar ve Kurban Bayramında kurbanlar hisselerini bağışlayan vatandaşların kurban kesimleri ve kurban etlerinin dağıtım şekli hakkında bilgiler verdi.

Türk Kızılay’ı olarak her zaman hazır olduklarını ve ihtiyaç sahiplerine anında ulaştıklarını söyleyen Zahit Tiryaki, “Kızılay 1868 yılında Yaralı Askerlere Yardım Derneği adıyla kurulan bir örgütün devamı olarak bir süre sonra Hilal-i Ahmer adını almış, Cumhuriyet döneminde de derneğin adı Türkiye Kızılay Derneği olarak değiştirilmiştir” dedi.

Türk Kızılay’ı Şube Başkanı Zahit Tiryaki, AK Parti Adapazarı İlçe teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, tüm vatandaşların elinden geldiği ölçüde Kızılay’a destek vermesi gerektiğini söyledi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak da, “Bizler tarih boyunca mazlum olanların, mağdur olanların yanında olan bir milletin torunlarıyız. Ülkemiz her zaman yardıma muhtaç olanlara yardım elini uzatmıştır” diye konuştu.