AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak'a ziyaret  sırasında ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve yönetimi ilçe gençlik kolları da eşlik etti.

İlçe Başkanı Mustafa Ak, İstanbul’daki hain terör saldırını lanetleyerek, “Polis teşkilatımızın ve milletimizin başı sağ olsun. Türkiye’nin ilerleyişini ve yeni Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler, kardeşliğimizi, birlik beraberliğimizi bozamaya, ilerleyişimizi durduramaya çalışıyorlar. Milletçe ve devletçe bir bütün olan milletimize  nereden ne şekilde saldırırlarsa saldırsınlar, biz saldırdıkları yerde millet olarak bir bütün olmaya devam edeceğiz. Yeni anayasa taslağının meclise gönderildiği bu günlerde, bu terör saldırısının yapılmış olması çok manidardır. Türkiye'nin ilerleyişini, büyümesini, güçlenmesini istemeyen içerideki ve dışarıdaki terör ve şer odakları, Türkiye’nin her doğru adımında ülkemize karşı bir müdahale yapmaya çalışıyorlar. 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütünün başlattığı kalkışmayı milletimiz feraseti ile bastırmış, terör örgütüne ve şer odaklarına vatan bir bütündür, bölünemez mesajını vermiştir. FETÖ terör örgütü ve destekçileri, ekonomik kriz oluşturarak Türkiye’nin diz çökmesini istemişlerdir. Milletimiz bu sinsi oyunu sezmiş, Cumhurbaşkanımızın Türk lirasına sahip çıkalım çağrısına uyarak ekonomik baskı kurmaya çalışan bu terör örgütlerine, Türkiye’ye diz çöktüremeyeceksiniz demiştir. Polisimize karşı yapılan bu terör saldırısında milletimiz tekrar bir bütün olmuş, polisimin yanındayım, devletimin yanındayım, terörün üstesinden geleceğiz demiştir.
Bizler her zaman polisimizin, devletimizin, askerimizin yanındayız. Böyle kutsal bir görevde olduğunuzdan dolayı sizi ve tüm polis teşkilatımızı kutluyorum” dedi.

Adapazarı İlçe Emniyet Müdürü  Fatih Ersoy ise, AK Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sizlerin yanımızda olması, bize destek olmanız ve bizi ziyaret etmeniz, moral ve güç vermektedir” diye konuştu.