AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, 24 Kasım Öğretmenler Gününü yayımladığı mesajla kutladı. “Öğretmenlerimiz, eğitimlerimizi tamamlayabilmemiz için anaokulundan başlayarak üniversiteyi bitirene kadar yanımızda olan, bize yol gösteren, ailelerimizden sonra bize en yakın olan kişilerdir. Çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe, hayata hazırlamanın yanında onlara yol göstererek doğruyu ve yanlışı anlatan, vatan, millet, bayrak, devlet sevgisi ile tarihimiz ve geçmişimiz hakkında çocuklarımızı bilgilendiren ilim ve bilimle gençlerimizi yoğuran, yeni teknolojik ürünler ve gelişmeleri öğrencilerine anlatıp onlara öğreterek vatanına, milletine katkı sağlamasının yolunu açan vefakâr ve cefakâr tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Ülkemizin gelişmesi, büyümesi, yeni projeleri hayata geçirebilmemiz, eğitim almış genç nesillerle mümkündür. Yapmakta olduğumuz ve bittiğinde dünyanın en büyük hava limanlarından biri olacak olan 3. Hava limanı ve birçok yerli üretim projelerimizde, insansız hava araçlarımızın tasarım ve yazılımlarını artık kendi çocuklarımız, kendi mühendis ve teknisyenlerimiz gerçekleştirmektedir. 2023 – 2053 - 2071 hedeflerimize ulaşmamızı, gençlerimizin iyi bir eğitim alması ve aldıkları eğitimi milletimize yararlı şekilde kullanmaları hızlandıracak, kolaylaştıracaktır. Bu genç ve dinamik nesillerimiz öğretmenlerimiz sayesinde yetişmektedir” dedi.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ayrıca, “Ülkemizin gelişmesinde emeği büyük olan öğretmenlerimizin yol göstermesi sayesinde Büyük Türkiye hedeflerimize ulaşmak için yılmadan yorulmadan çalışacağız. Bu amaç doğrultusunda çalışan, vatanımıza, milletimize hizmet eden, öğrencilerimizi yetiştiren tüm öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler gününü’ kutlar, başarılar dilerim” diye konuştu.