AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, beraberinde ilçe yöneticileri Adem Bilgen ve Ömer Göktaş ile birlikte ziyaret ettiği Medyadetay’da, Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Gümüşel ve Köşe Yazarı Neşat Sazoğlu ile bir araya geldi.
Adapazarı Teşkilatı olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyleyen Başkan Ak, bu konuda vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldıklarını ifade etti.
AK Parti’nin tüm birimleriyle 2023 hedefine doğru ilerlediğini belirten İlçe Başkanı Mustafa Ak, bu hedeflere ulaşmanın en önemli basamağının ise yeni bir anayasa olduğunu söyledi. Ak, “2023 hedeflerine ulaşabilmek için mutlaka yeni anayasanın hayata geçirilmesi gerekiyor. Ekonominin daha iyi hale gelmesi, işsizliğin azalması ve yatırımlar yapılabilmesi için yerleşik bir restorasyon şart” dedi.
Adapazarı Teşkilatının da yaşanacak değişime ayak uydurmak ve katkıda bulunmak için tüm gayretiyle çalıştığını belirten Ak, “Çalışmalarımız sürüyor. Her ay sonunda performans değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Genel Merkez de bizi yakından takip ediyor. Performansımız biraz düşünce uyarılıyoruz. Bizim kötü iş yapma gibi bir şansımız yok. Biz iyi çalışmalar yapmak için seçildik. Sürekli olarak kendimizi yenilemek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.