AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, kadınların sadece 8 Mart ya da diğer özel günlerde değil her zaman hatırlanması gerektiğini ifade etti.

Başkan Ak, “Kadınlar toplumların temel yapısını oluşturmakta. Kadınlarımız sadece toplumun bir parçası değil, toplumumuza yön veren bir değer olmuştur. Toplumun belirleyici unsurları olan kadınlar anne olarak, eş olarak, evlat olarak, iş hayatında var olarak ülkemize ve dünyaya her zaman bakış açışlarıyla farklılık ve farkındalık katmışlardır” dedi.

“Güçlü kadın, güçlü Türkiye”

Ak, “Güçlü ve bilinçli kadınlar, ülkemizin 2023 ve diğer hedeflerine daha güçlü, daha dinamik olarak ulaşmasının mimarı, temel taşı olacaktır. Güçlü kadın, güçlü bir Türkiye demektir. Partimizde ve çalışma hayatının her kesiminde kadınlarımız aktif rol almakta, ülkemizin geleceğinin oluşmasında temel taşları oluşturmaktadır. Kadınlarımız her zaman ülkemiz için, vatanımız için mücadele etmiş, elinden gelenin fazlasını yapmıştır. Çanakkale savaşında olduğu gibi şimdi de Afrin’de bulunan askerlerimize moral vermek, destek olmak için ellerinden geleni yapmakta, atkı, çorap örmekte, dolma sarma yapmakta ve askerimize göndermektedir.

Hayatımızın her anında eş, anne, arkadaş, kardeş olarak var olan tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar’ Gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu yıllar geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.