“SORUNLARI BİLİYORUZ”

Ekibi Yusuf Yürümez, Hacı Ali Kahya ve Mustafa Necati Çolak’ın da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, konuşan Sağlam, 20 yıldır Sakarya’da görev yaptığını dile getirdi. Kendisine tevdi edilen görevi, mesai arkadaşlarıyla en iyi şekilde yerine getireceğini kaydeden Sağlam, Sakarya için özellikle ön planda olan ve kamu hastanelerini ilgilendiren sorunları iyi bildiklerini ve çözümleri konusunda da iyi bir çalışma ekibi oluşturduklarını söyledi.

Sağlam, “Bizler için tevdi edilen bu görevi hakkıyla yerine getirebilmek için elimizden geldiğince çalışacağız. Bu işi yaparken bizden hizmet alan her bir vatandaştan başlayıp hemen herkesten, her kurum ve kuruluştan destek bekliyoruz” dedi.

“HABERİN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”

Basının, bu sürece katkısını çok önemsediklerini kaydeden Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu katkı sağlık hizmeti sunumu ve geliştirilmesinde önemli faydalar sağlayacaktır. Sizlerin, haber alma ihtiyacı ve hakkının karşılanmasını temin ederken, önemi ve sorumluluğu yüksem bir komu hizmeti yaptığınızın farkındayız. Biz hekimler ve diğer sağlık çalışanları, mesleğimizin bir gereği olarak “Haber” olgusunun öneminin bilincindeyiz. Bu itibarla bizler insanların sağlığının korunması, geliştirilmesi ve tedavisi ile ilgili süreçlerde ya da onları etkileyen durumlarda en mükemmeli de yapsak bunun doğru habere ve haber akışına dönüşmemesi durumunda arzu edilen sağlık hizmetinin sağlanamayacağını düşünmekteyiz. Diğer bir ifade ile sizler, bizim yürüttüğümüz hizmetin doğru algılanması ve en iyi şekilde yürütülmesi konusunda önemli bir tutmaktasınız.”

basin_bizede_lazim2.jpg

“DAYANIŞMA İÇİNDE OLALIM”

Basının tüm öneri ve görüşlerine açık olduklarını da belirten Doç. Dr. Sağlam, “Sağlık hizmetinin daha doğru ve kaliteli sunulması adına sizlerden gelecek tüm öneri ve görüşlere açığız. Sizler tarafından ileri sürülen görüş ve yapılan haberler, tarafımızdan dikkatle izlenmekte, kendimizi test etmemize imkan sağlayacak, daha iyi ve daha doğru hizmet vermemize yarayacak hususlar değerlendirilmektedir. Bu konuda, burada bulunduğumuz süre içinde ortaya koyacağımız dayanışmanın, insanımıza hem sağlık hizmeti hem de moral desteği olarak yansıyacağına inanıyoruz” dedi./Tuğrul GÜMÜŞEL