Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) İl Başkanı Muhammed Talha İbil ve ekibi ile Arifiye Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği (ARSİADER) Başkanı Fatih Fahri Yeter ve Dernek Üyelerini makamında ağırladı.

“Amaç güzel işler yapmak”

Arifiye’de ki esnaf, sanayici ve işadamları arasında ticareti geliştirmeyi ve bununla beraber de ilçeye ekonomik ve sosyal anlamda canlılık kazandırmayı hedeflediklerini belirten ARSİADER Başkanı Fatih Yeter, “Amacımız ilçemizde ticaret adına güzel işler yapmak. Birlik ve beraberlik içinde hareket etmek aynı zamanda desteklenmek istiyoruz. Hepimiz ilimiz ve ülkemiz için çalışıyoruz. SATSO ile yapılabilecek ortak çalışmalarda yer almak istediğimizi belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“ARSİADER hayırlı olsun”

Başkan Mahmut Kösemusul,  şehrin geleceği ve büyümesi için birlik ve beraberliğin sürekliliğine dikkat çekerek her kesimin bu minvalde çalışmalarını olumlu bulduklarını dile getirdi. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası camiasının birlikte çalışmaya önem verdiğini aktaran Kösemusul, “Biz başarıyı ve bereketi, birlik ve istişarede görüyor ve Sakarya’mızı ekonomik hedeflerine hep birlikte ulaştıracağımıza inanıyoruz. Arifiye ilçemize derneğimiz hayırlı olsun” diye konuştu.

“Gayretimiz artıyor”

MTTB Sakarya Şubesi Başkanı İbil, birliğin çalışmaları hakkında Başkan Kösemusul’a bilgi vererek, “Gayretimiz her geçen gün artıyor, çabalarımız Sakarya’yı yarınlara taşıyacak ve ümmete kol kanat gerecek genç kuşaklar yetiştirmek için” dedi.

“Gelecek gençlerin”

Gençlerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kösemusul, “Ülkemizin aydınlık yarınlara, gençlerimizin dünyaya bakışları, olayları muhakeme edebilme yetileri, öngörüleri, inancımıza ve kültürümüze tam anlamıyla hâkim olmaları ile ulaşacağına inanıyorum. Şehrin geleceği açısından her kesimin görüşlerinin alınması ve özellikle gençlerin vizyonlarına önem verilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.