Dernek Başkanı Mehmet Berke ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı gecede Başkan Burak, bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Adapazarı’nda bir restoranda gerçekleştirilen gecede, çeşitli yöresel oyun gösterileri, yerel sanatçıların canlı müzik performansları yer aldı ve emekli olanlara plaket takdim edildi.

“Birlik ve beraberliğimiz kuvvetlenecek”

Gecede konuşan Sakarya Ağrılılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Berke, “Bu güzel şehirde kenti kültürümüzü, örf ve adetlerimizi yaşatabilmek adına düzenlemiş olduğumuz hemşehri buluşmamıza hoş geldiniz. Umut ediyorum ki bu tarz buluşmalar birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirecektir” diye konuştu.

“İklimi sert insanı mert”

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, “Bu güzel gecede bir arada olmamıza vesile olan Ağrılılar Derneği Başkanımız Mehmet Berke başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz biliyoruz ki iklimi sert insanı mert olan şehrin insanları; Ağrı’nın eteğinden süzülmüş ve Sakarya’ya gelmiş çok kıymetli hemşehrilerim, bugün sizlerle birlikte olmaktan inanın çok mutluyum. İyi ki varsınız, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.